Ons Team

AXINTERA streeft naar een samenwerking gebaseerd op kwaliteit, efficiëntie, respect, eerlijkheid en goede afspraken.

Ons team werkt dagelijks hard om deze service aan al onze klanten te verlenen door een communicatie in het Nederlands, Engels en Frans, een brede kennis van de Franse wetgeving en een jarenlange ervaring met buitenlandse bedrijven in Frankrijk.

Iedereen binnen het team heeft kennis van alle lopende dossiers waardoor Axintera een polyvalente werkwijze heeft die past bij de behoeften van onze klanten.

 

Fany MORTELETTE

Junior accountant FR/EN

“I have been working at Axintera since 2015, and every day is a challenge. The satisfaction of our customers and the quality of my work is my priority. I very much enjoy my work.”

 

Sharon ACHIRI

Staff Accountant – EN / FR

“What I absolutely love about my accounting job is the double entry of transactionswhich creates a balance in the accounts. Analysing and interpreting accounting reports is like solving a puzzle, which I find thrilling.”

 

Marjolijn ORTOLI-MAATHUIS

Customer development + HR  NL/EN/FR

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.Het contact in het Nederlands met onze klanten in combinatie met de Franse cultuur is een dagelijkse uitdaging, iedere dag geeft weer nieuwe mogelijkheden!”

 

Marlies VAN DAM

Chartered accountant NL/EN/FR

“Als Nederlandse ondernemer die in Frankrijk haar hele accountancy studie heeft gedaan, sta ik vandaag trots naast het team dat al jarenlang honderden Nederlandstalige bedrijven en ondernemers ondersteunt om van hun business in Frankrijk een succes te maken. Wij streven naar leven als een God in Frankrijk en naar werken met de Nederlandse slag ”

 

Vinciane JOURDAIN

Expert-Comptable Mémorialiste – FR / EN / IT

“Ik werk sinds 2017 bij Axintera als onderdeel van mijn studie en de dynamiek binnen het team en het delen van kennis en vaardigheden is iets wat ik zeer waardeer. De theoretische kennis die ik heb verworven tijdens mijn studie zorgen ervoor dat ik mijn werkzaamheden binnen Axintera rigoureus en methodisch uit kan voeren. De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen en het is mijn prioriteit om aan deze behoeften te voldoen.”

 

Coline BAILLEUX

Junior Accountant FR/EN
Wat ik leuk vind aan werken bij Axintera is de multiculturele kant met een zeer professioneel en gefocust team dat mij begeleid bij het ontwikkelen van mijn vaardigheden.

 

AXINTERA streeft naar een samenwerking gebaseerd op kwaliteit, efficiëntie, respect, eerlijkheid en goede afspraken. Vraag offerte aan