JURIDISCHE VERPLICHTINGEN & ADVIES

AXINTERA biedt haar klanten een full-servicepakket aan op het gebied van accountancy en digitalisering, payroll en HR, fiscaal en juridisch advies. Wij verdiepen ons in uw activiteiten en geven de gewenste aandacht aan zowel uw zakelijke als uw persoonlijke doelen.

Onze expertise gecombineerd met de digitale verwerking en de meertalige communicatie van uw boekhouding zorgen ervoor dat u tijd heeft om te doen waar u het beste in bent: ondernemen.

Bij Axintera kunt u vertrouwen op een deskundige dienstverlening gecombineerd met een persoonlijke begeleiding. Deskundigheid met een directe Nederlandse aanpak die past bij uw bedrijf! U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende diensten: Accountancy, Fiscaliteiten, loonadministratie en juridische verplichtingen en advies.

Juridische Verplichtingen En Advies

Omdat u ervoor heeft gekozen om te ondernemen in het buitenland, is het belangrijk dat u zich goed inlicht over de kansen en de eventuele risico’s voor uw bedrijf. Bij Axintera bieden wij naast de fiscale advies werkzaamheden ook ondersteuning aan bedrijven op juridisch gebied zoals het oprichten van uw bedrijf maar ook de jaarlijkse aandeelhoudersvergaderingen en de deponering bij de rechtbank.

  • Oprichting van vennootschappen (EURL/SARL, SAS, SA, SCI)
  • Jaarlijkse aandeelhoudersvergadering en deponering bij de rechtbank
  • Buitengewone aandeelhoudersvergaderingen (kapitaalsverhoging of verlaging, verkoop van aandelen, overige veranderingen in de statuten)
  • Ontbinding en liquidatie

Deskundigheid met een directe Nederlandse aanpak die past bij uw bedrijf! Vraag offerte aan