ACCOUNTANCY WERKZAAMHEDEN

AXINTERA biedt haar klanten een full-servicepakket aan op het gebied van accountancy en digitalisering, payroll en HR, fiscaal en juridisch advies. Wij verdiepen ons in uw activiteiten en geven de gewenste aandacht aan zowel uw zakelijke als uw persoonlijke doelen.

Onze expertise gecombineerd met de digitale verwerking en de meertalige communicatie van uw boekhouding zorgen ervoor dat u tijd heeft om te doen waar u het beste in bent: ondernemen.

Bij Axintera kunt u vertrouwen op een deskundige dienstverlening gecombineerd met een persoonlijke begeleiding. Deskundigheid met een directe Nederlandse aanpak die past bij uw bedrijf! U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende diensten: Accountancy, Fiscaliteiten, loonadministratie en juridische verplichtingen en advies.

ACCOUNTANCY WERKZAAMHEDEN

Bij AXINTERA werken wij volgens de laatste technologie op het gebied van boekhoudpakketten. Een onlineprogramma voor het deponeren en eventueel creëren van uw facturen gecombineerd met de modernste scan- en herkentechniek zorgt ervoor dat u ten alle tijden inzicht heeft in uw boekhouding.

  • Inrichting en verwerking van de administratie
  • Samenstelling, beoordeling en controle van jaarrekeningen
  • Periodieke rapportage
  • Ondernemingsplan, prognose, liquiditeitsbegroting

Onze expertise zorgt ervoor dat u tijd heeft om te doen waar u het beste in bent: ondernemen. Vraag offerte aan